مهریه در صورت حق طلاق با زن

مهریه در صورت حق طلاق با زن
مهریه در صورت حق طلاق با زن
مهریه در صورت حق طلاق با زن

آیا مهریه در صورت حق طلاق با زن تعلق می گیرد؟

مهریه در صورت حق طلاق با زن در خصوص حق طلاق به تفصیل توضیح داده شده است. تعبیر درست حقوقی آن، وکالت زن در طلاق از شوهر است. پس سئوال این است که اگر زنی از شوهر وکالت برای طلاق داشته باشد اولا برای طلاق نیازی به حضور شوهر است؟ ثانیا آیا گرفتن وکیل برای گرفتن طلاق یا وکالت طلاق (حق طلاق) اجباری است؟ ثالثا آیا در طلاق با وکالت در طلاق، مهریه به زن تعلق می گیرد؟

آنچه اهمیت دارد که بدانیم اینکه بدانیم فقط وکیل دادگستری است که می تواند به وکالت از دیگری در دادگاه ها وکالت کند. از طرفی اخذ رای گواهی عدم  امکان سازش (رای طلاق توافقی) برای ثبت رسمی طلاق اجباری است.

بنابراین وقتی زنی از شوهر وکالت در گرفتن طلاق دارد به واقع وکالت دارد که برای طی مراحل طلاق برای او وکیل دادگستری اختیار کند. زیرا خود زوجه که وکیل دادگستری دارای پروانه وکالت رسمی نیست که به وکالت از شوهر دادخواست طلاق بدهد.

با این توضیح متوجه شدیم که گام اول برای استفاده از حق طلاق (وکالت در طلاق) انتخاب وکیل برای شوهر است و نیازی به شوهر نیز نخواهد بود. این مزایای حق طلاق برای زن است که می تواند با گرفتن وکیل برای زوج بدون حضور او از طریق دادخواست طلاق توافقی مراحل طلاق را سپری کند.

مدت زمان طلاق با وکالت در طلاق در تهران همان مدت زمان طلاق توافقی است.

در مورد سئوال بعدی نیز نیاز به مقدمه ای است و آن اینکه بسیار شنیده ایم که بعضی بخشیدن مهریه و گرفتن حق طلاق را توام با هم می کنند و در واقع حق طلاق در قبال بخشش مهریه از شوهر اخذ می کنند بدیهی است که دیگر زوجه نمیتواند برای گرفتن مهریه خود اقدام کند و فقط می تواند بدون داشتن  مهریه و بذل آن طلاق بگیرد.

مطلب مهم مه قضات محترم دادگاه ها به آن توجه میکنند، محتویات و مفاد سند وکالت در طلاق زوجه است زیرا یکی از نکاتی که باید در آن قید شده باشد وکالت در قبول بذل از سوی زوج است و در اینجا مقدار وکالت در قبول بذل بسیار تاثیر گذار در گرفتن مهریه با حق طلاق است. همین درست نوشتن یک خط وکالتنامه طلاق است که تعیین میکند زن مجبور است برای طلاق چه مقدار از مهریه یا غیر آنرا بذل کند.

به این دو جمله توجه کنید وکالت در قبول بذل مهریه و وکالت در قبول بذل هر مقدار از مهریه کمتر بیشتر  یا معادل آن همانگونه که مشخص است زوجه در مثال اول مجبور است کل مهریه را در قبال طلاق بذل کند به عبارت دیگر اینجا وکالت طوری تنظیم شده که حق طلاق در ازای مهریه باشد اما در مثال دوم دست زوجه باز است که به وکالت از شوهر چه مقدار از مهریه و لو اندک را بذل و وکالتا قبول بذل کند.

مالیات بر ارث

مالیات بر ارث مغازه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مالیات بر ارث

مالیات بر ارث تهران

[vc_row][vc_column][vc_column_text] تعریف مالیات بر ارث و دلیل پرداخت آن نحوه محاسبه مالیات بر ارث چگونه است؟ اموال شامل مالیات اموال معاف از مالیات چگونه مالیات

ادامه مطلب »
چرا مالیات بر ارث

مالیات بر ارث

همه چیز درباره مالیات بر ارث مالیات بر ارث مالیاتی است که به اموال متوفی تعلق می‌گیرد و باید توسط وراث پرداخت شود. این مالیات

ادامه مطلب »